FOR PASIV
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Schminka, česká kosmetika z veletrhu FOR BEAUTY, k zakoupení na shopex.cz


S radostí Vám představujeme českou kosmetickou značku Schminka, partnera z veletrhu FOR BEAUTY, kterou nyní naleznete k zakoupení na shopex.cz. Tato česká kosmetika, vedená zkušenou MUDr. Janou Cibulkovou, nabízí možnost vytvářet kosmetiku přímo na míru vaší pleti.

Paní doktorka roky sbírala zkušenosti v italském kosmetickém průmyslu, své znalosti se rozhodla zúročit a své zkušenosti a vášeň přenesla do své vlastní značky. Tím vytvořila portfolio produktů, které je nejen krásné na pohled, ale hlavně efektivní ve svém účinku. Schminka se zaměřuje na výrobu produktů, které jsou přizpůsobeny individuálním potřebám a preferencím svých zákazníků, což je v kosmetickém průmyslu ojedinělé.

Naše partnerství s prodejcem Schminka přináší zákazníkům exkluzivní přístup k široké škále produktů skrz nás e-shop shopex.cz. Od inovativní dekorativní kosmetiky Wet&Dry, která nabízí vyšší intenzitu a výdrž díky možnosti nanášení navlhčeným aplikátorem, až po speciálně formulované produkty pro individuální péči o pleť, Schminka nabízí rozmanité produkty pro každý typ pleti.

Nakupujte nyní na shopex.cz, objednejte si produkty od kvalitní české značky a podpořte lokální produkty a inovace v oblasti kosmetiky. Staňte se součástí příběhu, který spojuje tradici, kvalitu a moderní pojetí krásy.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2024

Facebook